Ostoskorin sisältö 0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Tiernapoikapatsas Ouluun

tiernapoikapronssiveistos.jpgOulun yli 130-vuotista tiernapoikaperinnettä kunnioittaakseen Tiernasäätiö on aloittanut varainhankinnan Tiernapoikaveistoksen hankkimiseksi Oulun ydinkeskustan kävelykatualueelle. Patsas sijoitetaan ensin Kirkkokadulle ja lopullinen sijoituspaikka selviää Isonkadun rakentamisen yhteydessä.

Patsaan tulee tekemään iiläinen taiteilija Sanna Koivisto.

Tue veistoshanketta
Keräykseen on mahdollista osallistua paitsi suoralahjoituksin tilille tai lippaisiin, myös hankkimalla tierna-aiheisia keräyskampanjaan kuuluvia tuotteita. Tutustu ja tilaa tuotteita verkkokaupassamme.

Patsashankkeen tuotteet ovat myynnissä myös: Akateeminen kirjakauppa, Oulun seudun Prismat ja Oulun taidemuseon museokauppa Ainoa. Pienoistiernat patsasta saa vain Ainoasta ja Tiernasäätiön toimistolta.

Hankkeet keräystili: Oulun Osuuspankki FI97 5741 4020 0588 84

patsastuotteet2013.jpg

 

 

 

 

 


Veistoshankkeen työryhmä
Puheenjohtaja Tuure Holopainen ja varapuheenjohtaja Tytti Isohookana-Asunmaa
Jäsenet: Anna-Riikka Hirvonen, Mikko Keisu, Ulla Lassila, Kaisu Mikkola, Kaarina Niskala, Jaakko Okkonen, Carl-Eric Silvander, Henna Ukonmaanaho, Ilkka
Ulander ja Heikki Viertola
Työryhmän sihteerinä toimii Henna Ukonmaanaho.

Varainhankinnan työryhmä
Puheenjohtaja Veli-Matti Puutio sekä jäsenet Tytti Isohookana-Asunmaa, Jaakko Okkonen, Mikko Keisu, Jukka Haapalainen, Timo Levo, Matti Pörhö, Henna Ukonmaanaho ja Heikki Viertola.

Keräysluvan tiedot:
Keräysaika: 1.9.2012- 30.6.2014.
Toimeenpanoalue: Oulun poliisilaitoksen toiminta-alue
Hankkeet keräystili: Oulun Osuuspankki FI97 5741 4020 0588 84
Luvan saaja: Tiernasäätiö.
Luvan myöntäjä: Oulun poliisilaitos.
Keräysnumero: 8630/7/2012, keräyslupa myönnetty 31.8.2012.
Keräyslupa on myönnetty taiteilija Sanna Koivistolta tilattavan tiernapoikaveistoksen hankintaan ja sijoittamiseen Oulun ydinkeskustaan.